De heks is terug: Bayonetta 3 komt op 28 oktober naar de Nintendo Switch

Bayonetta keert op 28 oktober terug voor spectaculaire actie en waanzinnige gevechten in Bayonetta 3 voor de Nintendo Switch. De nieuwe Bayonetta 3 – De heks keert deze herfst terug! trailer toont Bayonetta, oude en nieuwe bondgenoten, en het kwaad dat ze moet bestrijden.
In dit derde deel van de Bayonetta-serie, bundelt de onstuitbare Umbra Witch haar krachten met enkele oude bekenden, naast de mysterieuze Viola en vele andere Bayonetta’s, om de door mensen gemaakte Homunculi te stoppen.

Spelers kunnen gebruikmaken van Bayonetta’s gestoorde wapens en krachtige nieuwe Demon Masquerade-vaardigheid om vijanden te slopen met krankzinnige over-the-top combo’s en demonische krachten. Dit keer bindt de heks de strijd aan met een kwaad dat de mensheid in de dieptes van de chaos dreigt te storten.

De nieuwe trailer van de game onthult nieuwe details over Bayonetta’s nieuwste avontuur en enkele van de nieuwe personages die ze zal ontmoeten:

  • Een overvloed aan Bayonetta’s: maak kennis met vele verschillende Bayonetta’s, de ene nog fantastischer dan de andere, terwijl je je een weg knokt door de straten van Tokio, de bergen van China en meer! Ontdek of deze mysterieuze alliantie de mensheid echt kan redden en wat het lot voor deze bende Bayonetta’s in petto heeft.
  • Vernietig vijanden als Viola: naast Bayonetta, kunnen spelers ook de heks-in-opleiding Viola besturen. Viola is klaar om de hel op de Homunculi los te laten met haar zwaard en haar meedogenloze metgezel, de katachtige demon Cheshire.

Op 28 oktober komt ook een speciale Trinity Masquerade Edition Deze versie van Bayonetta 3 wordt geleverd inclusief een full-color, 200 pagina’s tellend artbook over de hele Bayonetta-trilogie met drie exclusieve titelbladen, één voor elke game*, die je kunt combineren tot een prachtig, panoramisch artwork. Meer details over de Trinity Masquerade Edition en pre-orders worden in de toekomst onthuld.

Daarnaast zal de originele Bayonetta op 30 september voor de Nintendo Switch verschijnen als opzichzelfstaande, fysieke uitgave. Hier worden in de toekomst meer details over onthuld.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password