De Grinch: Kerstavonturen pakt uit met een gloednieuwe gameplay trailer

De Grinch: Kerstavonturen is de eerste videogame in 16 jaar tijd die binnenkort verschijnt gebaseerd op het klassieke kinderboek How The Grinch Stole Christmas! van de legendarische bedenker Dr. Seuss. Vandaag brengt Outright Games een gloednieuwe gameplay trailer uit die meer toont over de kleurrijke grafische stijl van de game, authentiek nagebootst uit de originele illustraties van het boek.
Bandai Namco Europe is samen met Outright Games, de toonaangevende wereldwijde uitgever van gezinsvriendelijk interactief entertainment, trots om voor het eerst de gameplay van deze iconische franchise te laten zien. De trailer laat niet alleen de groene grompot en zijn trouwe hond Max in actie zien, maar ook de energieke 2D-platformgameplay en heerlijk feestelijke power-ups zoals de lasso-snoepstok en vijandelijke bevriezende sneeuwballen.

De Grinch: Kerstavonturen is ontworpen met families in gedachten, met toegankelijkheidsfuncties voor de jongste gamers, evenals een asymmetrische co-op modus waarin de tweede speler de controle neemt over de hondachtige metgezel van de Grinch, Max.

De aankomende videogame is de eerste in zestien jaar die is gebaseerd op het iconische personage en zal dienen als een briljante introductie in de wereld van Dr. Seuss voor een nieuwe generatie fans.

De Grinch: Kerstavonturen is op 13 oktober verkrijgbaar op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch en pc.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password