De gratis Trial van The Crew Motorfest keert terug van 10 tot 20 oktober

Vandaag heeft Ubisoft aangekondigd dat de gratis proefversie van The Crew Motorfest van 10 tot 20 oktober terugkomt voor PlayStation-, Xbox- en pc-spelers. Na de enorme steun en positieve ontvangst van de community, waardoor Motorfest het hoogst gewaardeerde deel in The Crew-franchise is geworden, kunnen spelers die de game willen uitproberen, maar dat bij de lancering niet konden, nu maximaal 5 uur* vrij spelen, met de mogelijkheid om hun voortgang over te dragen als ze besluiten The Crew Motorfest te kopen.

Spelers die de gratis proefperiode in september al hebben voltooid, kunnen niet deelnemen aan deze nieuwe sessie. Spelers die nog vrije toegang hadden, kunnen deze echter nog wel voltooien.

  • UBISOFT STORE (PC) – Gratis proefversie die begint op 10 oktober vanaf middernacht (volgens 3 regionale tijdzones*) en eindigt op 20 oktober, 2 PM UTC. Speciale korting van 10 tot 24 oktober (-20% op Standard Edition, -15% op Gold en Ultimate edities).
  • PLAYSTATION 4 & PLAYSTATION 5 – Gratis proefabonnement vanaf 10 oktober middernacht (plaatselijke tijd) tot 20 oktober 14:00 UTC. Speciale korting van 11 tot 18 oktober (-20% op Standard Edition, -15% op Gold en Ultimate edities).
  • XBOX SERIES X|S & XBOX ONE – Gratis proefabonnement vanaf 10 oktober middernacht (plaatselijke tijd) tot 20 oktober 14:00 UTC. Deal van de week van 13 tot 16 oktober op Xbox One (-20% op Standard Edition).
  • EPIC GAMES STORE (PC) – Gratis proefabonnement vanaf 10 oktober middernacht (3 regionale tijdzones*) tot 20 oktober 14:00 UTC. Speciale korting van 14 tot 21 oktober (-20% op Standard Edition).
  • Amazon Luna is niet betrokken bij deze aanbieding.

Met deze Gratis Proefversie kunnen spelers de levendige open wereld van het eiland O’ahu in Hawaï verkennen en Motorfest ontdekken, het festival voor alle autoliefhebbers dat het hele jaar door plaatsvindt. Ze ontdekken nieuwe perspectieven op de autocultuur via een selectie thematische campagnes, intense autoraces en diverse competitieve live-evenementen. Met honderden iconische auto’s om te verzamelen, uit het verleden, het heden en de toekomst, krijgen ze volop kansen om hun vaardigheden en stijl te laten zien terwijl ze opklimmen tot een van de Legends van het festival. Alleen of met hun crew, de mogelijkheden voor plezier en uitdagingen zijn grenzeloos! Bovendien zijn er sinds de oorspronkelijke release van The Crew Motorfest al nieuwe auto’s en nieuwe races toegevoegd als onderdeel van seizoen 1.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password