De gratis DLC-update van Windjammers 2 introduceert vandaag volledige crossplay, nieuwe spelers, nieuwe functies, een nieuwe modus en meer!

Amateur disc golf liefhebbers bij Dotemu (Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, Streets of Rage 4) hebben vandaag een grote gratis nieuwe update uitgebracht voor de 2022 cult hit, Windjammers 2, PC via Steam, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Game Pass, PC Game Pass, maar ook PlayStation 5 en Xbox Series X|S via achterwaartse compatibiliteit. Jammers kunnen tot 25 oktober 50 procent besparen via Steam, de Nintendo eShop of een PlayStation Plus-abonnement.

De nieuwe gratis update verwelkomt twee nieuwe personages, androïde Jamma GX03 en de Poolse krachtpatser Anna Szalinky, naast de speltypen How To Play en Practice, en allerlei nieuwe online functies zoals Lobbies en het langverwachte Crossplay – ga naar het strand en jam met je vrienden, ongeacht het platform.
Haar debuut in de Flying Power Disc Federation is Jamma GX03, een androïde wiens uitgebalanceerde kracht en snelheid kan wedijveren met de besten op het veld. Hoofdsponsor Todemu creëerde Jamma GX03 om een daling van het aantal toeschouwers tegen te gaan, maar door dit te doen belooft hun creatie een nieuw tijdperk van competitie in te luiden in de prestigieuze windjamming sport en ze is al veelbelovend als een fan-favoriet.

Ook de Poolse Anna Szalinky doet mee, een wees die opgroeide in het circus voordat ze wegliep. Ze is vastbesloten om de beker te winnen en haar nieuwe positie te gebruiken om dieren te verdedigen en wraak te nemen op de circussen die hen mishandelen.

Krijg deze nieuwe personages onder de knie in twee nieuwe speltypen die Windjammers 2 vandaag uitbrengt: Lessen en Oefenen. In Lessons kunnen jammers alle moves leren in een How To Play-mode, met diepgaande duiken in Movement, Shots (lob, curbed, slap en drop), Jumps en Super Shots. In het speltype Oefenen kunnen spelers het opnemen tegen een CPU via een groot aantal instellingen, waaronder Force Service, verschillende moeilijkheidsniveaus en meer.

Belangrijke nieuwe online functies maken hun debuut in de gratis update van vandaag: Lobby’s en volledige Crossplay. Word lid van een lobby of maak deze aan om met vrienden te spelen via een wachtwoord en maak gebruik van verschillende instellingen om de ultieme groep stoorzenders te creëren. Met Crossplay kunnen spelers op Nintendo Switch en PlayStation-stoorzenders meedoen met Steam- en Xbox-spelers in online wedstrijden.

Opmerking voor spelers op alle platforms: De online ranglijst wordt gewist en gaat terug naar nul met de nieuwe functies die nu beschikbaar zijn, dus prestige en roem liggen nu weer voor het grijpen in alle gebieden en op alle platforms.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password