De feestdagen zijn vroeg dit jaar! Vang exclusieve legendarische Pokémon in Pokémon Scarlet and Pokémon Violet!

Daag legendarische Pokémon uit in Tera Raid Battles! Dialga verschijnt in 5-star Tera Raid Battles in Pokémon Scarlet en Palkia verschijnt in 5-star Tera Raid Battles in Pokémon Violet. Zowel Dialga als Palkia die tijdens dit event verschijnen, hebben Dragon als Tera Type.

De speciale Dialga en Palkia die in dit event voorkomen, kun je elk maar één keer per save-data vangen. Je kunt nog steeds deelnemen aan Tera Raid Battles tegen deze Pokémon om andere beloningen te krijgen als je ze al hebt gevangen.

Event Schema

Vrijdag 8 december 2023 vanaf 01:00 uur lokale tijd tot vrijdag 22 december 2023 om 01:59 uur lokale tijd.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password