De epische adventure/turn-based RPG “Royal Frontier” is nu beschikbaar voor PC en consoles.

Vandaag verschijnt RPG/Adventure “Royal Frontier” voor PlayStation 4, PlayStation 5, Microsoft Xbox One en Xbox Series X/S, Steam PC (via Steam) en Nintendo Switch, van Indie-uitgever Ratalaika Games.

Deze turn-based strategie titel, ontwikkeld door de Finse indie games ontwikkelaar Woblyware, biedt een balans van tactiek, overleven, avonturieren, vechten, plus nog veel meer.

De wagens zijn gepakt en een enthousiaste groep kolonisten is klaar om te vertrekken. nMaar de reis is vol gevaren. Verraderlijk terrein, woeste bandieten en oude monsters hebben al veel kolonisten het leven gekost. Dus wenden ze zich tot jou om hen te beschermen. Kies je groep, beweeg over de kaart als een bordspel en vecht tegen monsters. De gevechten zijn een genuanceerde mix van turn-based en time-based, met aanvallen, specials en items die elke ontmoeting uniek maken.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password