De eerste uitbreiding voor Forza Horizon 4 is nu beschikbaar

In Fortune Island vind je nieuwe schatten, avonturen en verbluffende race-actie. Het ruige terrein en extreme weersomstandigheden van deze uitbreiding, zoals atmosferische stormen en het noorderlicht, maken Forza Horizon 4 nog spectaculairder. Je kunt ook aan de slag met een gloednieuwe Horizon-schattenjacht en een groot aantal nieuwe race-uitdagingen.

De uitbreiding Fortune Island voor Forza Horizon 4 is beschikbaar voor Xbox One en Windows 10, en is gratis voor gamers die beschikken over de Forza Horizon 4 Ultimate Edition, de Forza Horizon 4 Expansion bundel of de Forza Horizon 4 Ultimate Expansions – bundel. Gamers met de Xbox Game Pass krijgen 10% korting op de losse aankoop van Fortune Island of 10% korting op elke bundel.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password