De eerste trein naar Railway Empire 2 heeft het station verlaten.

Uitgever Kalypso Media en ontwikkelaar Gaming Minds Studios zijn verheugd de officiële gesloten bèta aan te kondigen voor Railway Empire 2, de langverwachte opvolger van de bekroonde spoorwegmanagementsimulator.

De gesloten bèta loopt van 18 tot 29 november en de aanmeldingen voor aspirant spoorwegmagnaten zijn nu live. Een geselecteerd aantal gelukkige spelers stapt in de trein, waar ze een exclusieve eerste blik krijgen op wat er nodig is om het grootste spoorwegbedrijf van het continent op te bouwen. Inclusief de volledige tutorial en de eerste campagnemissie met tot 6 uur gameplay, kunnen geselecteerde spelers de nieuwste functies van het vervolg in handen krijgen, waaronder verbeterde spoorbouw en de gedetailleerde spelwereld. Voel je je zakelijk? Meld je hier aan voor een ticket en laat ons weten wat je ervan vindt in onze gesloten Discord Community Hub. Aanmeldingen sluiten 6 november.

In Railway Empire 2 begint je reis naar spoorwegheerschappij wanneer je een klein treinbedrijf in de 19e eeuw overneemt. Met grotere en meer gedetailleerde landschappen dan ooit tevoren, kies je uit uitgestrekte kaarten over Europa of Noord-Amerika waar je de wortels van een spoorwegbedrijf als geen ander op het continent zult vestigen. Met verbeterde spooraanleg, realtime terravorming en uitgestrekte regionale kaarten zijn er talloze manieren om je steeds groter wordende spoorwegnetwerk te verbeteren en je concurrenten te overtreffen. Of het nu gaat om ingewikkeld management of rustig bouwen, Railway Empire 2 heeft gameplay-opties die iedereen zullen aanspreken met zijn free play- en bouwmodi, 5 campagnes en 14 scenario’s. Je kunt zelfs op je trein stappen, achterover leunen en van het uitzicht genieten.

Pak je ticket en kom aan boord voor de lancering van Railway Empire 2 in 2023. Het is de dageraad van de spoorwegrevolutie en het is tijd om van je stoomlocomotieven de werkpaarden van de economie te maken.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password