De eerste Star Wars Jedi: Survivor-update van 2024 is nu beschikbaar

Respawn Entertainment en Electronic Arts (NASDAQ: EA) hebben vandaag een gloednieuwe update uitgebracht voor Star Wars Jedi: Survivor. De update voegt verschillende functies toe om de game voor nog meer spelers toegankelijk te maken.

De nieuwe functies omvatten:

  • Hoog contrast-modus – Een nieuwe modus waarmee spelers de omgeving kunnen desatureren. Ook krijgen verhaal- en gameplay-elementen een specifieke kleur, waardoor ze meer opvallen.

  • Audio ping-functionaliteit – Een nieuwe functionaliteit waarmee spelers zowel passief als actief de omgeving kunnen pingen. Hierdoor zijn objecten en interactieve elementen in de buurt makkelijker op te sporen.

  • Slow motion-presets – Extra presets waarmee spelers kunnen schakelen tussen hun eigen aangepaste waarde en drie nieuwe presets. Deze zijn beschikbaar via het snelmenu en ingesteld op 30%, 50% en 75%. Hierdoor kunnen gebruikers makkelijk schakelen tussen meerdere slow motion-waarden en niet alleen de aangepaste- en standaardspelsnelheid.

De update bevat ook enkele prestatie- en stabiliteitsverbeteringen op alle platforms. Neem hier een kijkje voor meer informatie over alle toegankelijkheidsfuncties van Star Wars Jedi: Survivor.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password