De eerste schepen zetten koers naar Tortuga – A Pirates Tale

Uitgever Kalypso Media en ontwikkelaar Gaming Minds Studios zijn verheugd om de officiële gesloten bèta aan te kondigen voor het aankomende piraten avonturen strategie spel, Tortuga – A Pirates Tale. Bent u klaar om aan boord te komen?

De gesloten bèta loopt van 3 tot 16 november exclusief via de Epic Games Store en de aanmeldingen voor aspirant-piratenkapiteins zijn nu live. Een geselecteerd aantal gelukkige rekruten zal toetreden tot de bemanning, waar ze hun zeebenen kunnen testen met een exclusieve eerste blik op de wereld van Tortuga en al het goud dat het te bieden heeft. Verzamel je scheepsmaten, hijs de mast en bereid je wapens voor; er is veel te zien op de Caribische Zee… en nog meer om te stelen. Denk je dat je dapper genoeg bent? Meld je dan hier aan voor de bemanning. Inschrijvingen sluiten 23 oktober.

Tortuga – A Pirate’s Tale verkent de reis van een piratenkapitein met een onlesbare dorst naar goud en glorie. Je krijgt het bevel over een vloot van piratenschepen en vaart uit, klaar om de uitgestrekte en prachtige wereld van het Caribisch gebied te plunderen. Kies uit 18 unieke scheepstypen en pas verschillende kenmerken aan om ervoor te zorgen dat jouw vloot de meest formidabele van allemaal is. Het is een wijde wereld en je weet nooit zeker wie je op deze onvoorspelbare wateren tegenkomt. Houd je verstand bij de les en wees voorzichtig wie je tot vriend of vijand rekent terwijl je onderhandelt met historische piratenkapiteins of het opneemt tegen handelskonvooien in tactische turn-based gevechten. Met een prachtige vloot en genoeg goud kun je misschien je bemanning tevreden houden. Maar wees gewaarschuwd! Fluisteringen van muiterij zijn aan dek te horen en als het moreel van je bemanning afneemt, zal het niet lang duren voordat ze dit kenbaar maken.

Tortuga – A Pirate’s Tale gaat voor anker in Q1 2023 wanneer de piraten avonturen strategie game exclusief beschikbaar zal zijn voor Windows PC in de Epic Games Store, evenals op PlayStation 4|5, Xbox One en Xbox Series X|S.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password