De eerste inhoudsupdate van RIPOUT is nu uit

3D Realms en Pet Project Games kondigen de eerste Steam Early Access content drop voor RIPOUT aan: de Payload Update. Deze update voegt gloednieuwe payload missies en levels toe, de Machine Pistol, een nieuw sidearm om vijanden neer te maaien, en extra kledingstukken om het in stijl te doen! Maar je bent niet de enige die nieuw speelgoed krijgt. De gedrochten die op de loer liggen in de duisternis krijgen ook toegang tot de Geist, een module waarmee ze onzichtbaar kunnen worden. Gelukkig kan je trouwe Pet Gun deze module stelen om je een tactisch voordeel te geven tijdens het voltooien van missies.

De Payload Update is vandaag live, samen met nieuwe bugfixes en game balance updates op basis van feedback uit de community.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password