De eerste gameplaybeelden van Need for Speed Heat

Electronic Arts heeft de eerste gameplaybeelden van Need for Speed Heat uitgegeven.

De beelden werden vanavond onthuld tijdens de Gamescom Opening Night Live-show. De racegame speelt zich af in de open wereld Palm City, een stad die veel lijkt op Miami. Deze nieuwe game in de serie draait om de strijd tussen een corrupte groep politieagenten en elite straatracers.

Spelers hebben in Need for Speed Heat de mogelijkheid om hun wagens volledig aan te passen. De game heeft tevens een dag- en nachtsysteem waarbij er verschillende uitdagingen beschikbaar zijn afhankelijk van het dagdeel. Zo kunnen spelers zich overdag wagen aan race-, drift- en off-road-evenementen. S’avonds worden de ‘underground’ straatraces gehouden terwijl de politie op de straatracers jaagt.

Need for Speed Heat lanceert op 5 november via Origin Access en is 8 november wereldwijd beschikbaar voor pc, Xbox One en PS4. Er is vanaf nu een app beschikbaar voor smartphones waarin spelers al hun eigen auto’s kunnen samenstellen.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password