De Dune uitbreiding is nu gratis beschikbaar in Microsoft Flight Simulator

Xbox kondigt aan dat de Dune uitbreiding van Microsoft Flight Simulator nu gratis beschikbaar is voor alle bezitters van de game op Xbox Series X|S, Windows 10/11 PC, Steam, evenals alle Xbox Game Pass- en PC Game Pass leden, en via Xbox Cloud Gaming.
Dit is de eerste keer dat spelers een fictieve wereld kunnen verkennen in de Microsoft Flight Simulator serie, met name door het behendige vaartuig uit de Dune films te besturen, de Royal Atreides Ornithopter: de mogelijkheid om over de woestijnen en canyons van de planeet Arrakis te vliegen. Deze uitbreiding introduceert ook drie nieuwe tutorials en zes uitdagingen, waaronder tijdproeven en een gevaarlijke reddingsmissie waarbij piloten hun vlieginstructeur moeten redden voordat een enorme zandstorm hem overspoelt.

Naast de Dune uitbreiding onthulde Xbox ook ‘s werelds eerste zwevende Xbox Wireless Controller, een custom op Dune geïnspireerde Xbox Series S en een ornithopter vormige standaard voor de console. Fans hebben de kans om dit custom Dune pakket te winnen door Xbox op X (Twitter) te volgen en de officiële Xbox wedstrijdtweet te retweeten.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password