De dood is niet het einde: SpellForce Conquest of Eo toont de Necromancer in nieuwe trailer

Ah, een leger vrij van twijfel, vrij van angst, vrij van zwakheid… en volkomen gehoorzaam. Wat kan een tovenaar in spe zich nog meer wensen in zijn strijd om de machtigste magiër aller tijden te worden? Als Necromancer voer je het bevel over de legers van de onderwereld, door je soldaten en dienaren uit de dood op te wekken in plaats van ze in te huren. De aankomende turn-based 4x-Strategy Game SpellForce: Conquest of Eo zet vandaag de eerste van zijn drie archetypes in de schijnwerpers: Necromancer, het podium is van jou!
De Necromancer is een meester in doods- en manipulatiemagie. Hij creëert ondode eenheden in zijn crypte in de diepte van zijn magische toren. Dankzij zijn ambacht kan de Necromancer goedkope, onbevreesde en veerkrachtige legers samenstellen die onvermoeibaar kunnen lopen en zelfs water kunnen doorkruisen (ze ademen immers niet meer…). Het spelen van een Necromancer brengt dus de mogelijkheid met zich mee om grotere aantallen troepen te genereren, sneller dan elk ander type magiër. Maar- er is veel magische kracht nodig om de ondoden te onderhouden en onder controle te houden, dus men is altijd op zoek naar nieuwe bronnen van het Allfire – de magische kracht die de wereld van SpellForce doordringt: Conquest of Eo.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password