De Cyberdeals beginnen morgen in de Nintendo eShop met kortingen tot 75% op diverse titels voor de Nintendo Switch

Koop digitale games met kortingen tot 75% tijdens de Cyber Deals in de Nintendo eShop, van donderdag 26 november om 15.00 uur tot donderdag 3 december 23:59 plaatselijke tijd. Tijdens de sale zijn The Legend of Zelda: Link’s Awakening en Xenoblade Chronicles: Definitive Edition voor de Nintendo Switch voor het eerst met korting te koop.
De Cyber Deals gelden voor een groot aantal games, zodat er voor iedereen wel wat bij zit. Of je nu een Nintendo Switch Lite-bezitter bent die games voor onderweg zoekt, of een Nintendo Switch-veteraan die eens iets anders wil proberen, de Cyber Deals zijn een mooie kans om je software-verzameling uit te breiden en je gaming-horizon te verbreden.
Bekijk hieronder enkele van de hoogtepunten en ga naar de Nintendo eShop voor de volledige line-up van afgeprijsde titels:
image
De Cyber Deals in de Nintendo eShop beginnen op donderdag 26 november om 15.00 uur CET en duren tot donderdag 3 december om 23:59 uur lokale tijd. Gebruikers kunnen tot 75% besparen op geselecteerde titels, inclusief kortingen op The Legend of Zelda: Link’s Awakening en Xenoblade Chronicles Definitive Edition.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com