De Commandos-serie keert terug in 2024 met Commandos: Origins

Uitgever Kalypso Media en ontwikkelaar Claymore Game Studios hebben aangekondigd dat Commandos, de iconische real-time stealth tactics game-serie, een triomfantelijke terugkeer maakt met “Commandos: Origins” in 2024.

Commandos: Origins voert spelers terug naar de Tweede Wereldoorlog, waar de oorspronkelijke personages zich verenigen om het legendarische Commandos-team te vormen. Vecht in close-quarters-combat met The Green Beret, Jack O’Hara, en als de Commandos hun krachten bundelen om vijandelijke soldaten uit te schakelen met brute kracht en berekende efficiëntie.

Een aangrijpende verhaallijn vormt het decor voor een spannend avontuur vol uitdagende missies en tactische stealth-gameplay. Met meer dan 10 missies op authentieke historische locaties, variërend van de ijzige landschappen van de Noordpool tot het verschroeiende zand van de Afrikaanse woestijn, krijg je te maken met gevarieerde scenario’s en uiteenlopende doelen. Elke missie biedt een frisse en meeslepende ervaring waardoor spelers met spanning uitkijken naar elke nieuwe uitdaging.

De game biedt een opwindende realtime strategie-ervaring waarmee spelers de unieke vaardigheden van de commando’s kunnen gebruiken, de kunst van het sluipen kunnen beheersen, vanuit de schaduw kunnen toeslaan en in de nacht kunnen verdwijnen voordat de vijand kan reageren. Commandos: Origins maakt zich op voor een release in 2024 en is vanaf dag één beschikbaar op Xbox Game Pass voor console en pc en op Xbox Series X|S, Windows PC en PlayStation 5.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password