De Black Friday Sale in de Nintendo eShop en My Nintendo Store begint op 16 november

Duizenden Nintendo Switch zijn tijdens de Black Friday Sale met korting te koop in de Nintendo eShop. Daarnaast zijn er afgeprijsde hardware-bundels en merchandise-artikelen beschikbaar in de My Nintendo Store. De kortingsactie begint op donderdag 16 november 15:00 uur en eindigt op zondag 3 december. Op maandag 20 november om 15:00 uur worden meer afgeprijsde games en hardware-bundels toegevoegd aan de Nintendo eShop en My Nintendo Store.

In de Nintendo eShop komen duizenden games voor de Nintendo Switch met korting beschikbaar. Titels als EA SPORTS FC 24, Disney Dreamlight Valley – Ultimate Edition, Mario + Rabbids Sparks of Hope Gold Edition, Crash Bandicoot 4: It’s About Time, LEGO® Star Wars™: The Skywalker Saga, en vele andere maken deel uit van het afgeprijsde aanbod.

Vanaf 20 november worden zelfs nog meer games voor de Nintendo Switch afgeprijsd in de Nintendo eShop. Tot deze games behoren onder andere Metroid Prime Remastered, waarin spelers als premiejager Samus Aran een weg moeten vinden door de gangetjes en onderling verbonden omgevingen van een even prachtige als gevaarlijke planeet; Fae Farm, waarin spelers hun eigen knusse huisje moeten creëren in de betoverde wereld Azoria; Red Dead Redemption, een episch western-avontuur waarin spelers met John Marston op reis gaan door het wilde westen en Mexico om zijn bloederige verleden te begraven, en The Legend of Zelda: Breath of the Wild waarin spelers met Link een uitgestrekte en gevaarlijke wereld moeten verkennen om zijn herinneringen terug te vinden voordat Hyrule voorgoed verloren gaat. Sommige van deze games zijn ook in de My Nintendo Store verkrijgbaar als afgeprijsde downloadcodes.

In de My Nintendo Store zijn naast game-titels ook hardware-bundels en merchandise-artikelen met korting te koop. Tot de afgeprijsde hardware-bundels behoren een Super Mario Bros. Wonder-bundel, inclusief een Nintendo Switch – OLED Model Mario Edition (rood), een downloadcode voor Super Mario Bros. Wonder en een Mario-knuffel; Animal Crossing: New Horizons-bundels met de Nintendo Switch Lite Isabelle Aloha Edition en Nintendo Switch Lite Timmy & Tommy Aloha Edition, ook verkrijgbaar met Isabelle- en Tom Nook-knuffels; en een Nintendo Switch gebundeld met Nintendo Switch Sports en een beenband, met als bonus een waterfles.

Daarnaast zijn diverse koptelefoons, de Kirby School Collection, met diverse schrijfwaren en accessoires, en LEGO Super Mario -producten afgeprijsd tijdens de actie. Daarnaast komt op 16 november een reeks versieringen voor de feestdagen beschikbaar. Tot zondag 3 december krijgen klanten een Mario-feestdagenversiering als bonus bij alle bestellingen boven de € 80,00

Ga zodra de actie is begonnen naar de Nintendo eShop-actie-pagina of My Nintendo Store om het volledige aanbod te zien.

De Black Friday Sale in de Nintendo eShop en My Nintendo Store begint op donderdag, 16 november om 15:00 uur en duurt tot zondag, 3 december. Duizenden games voor de Nintendo Switch zijn tijdens deze actie met korting te koop in de Nintendo eShop, inclusief EA SPORTS FC 24, Disney Dreamlight Valley – Ultimate Edition, Mario + Rabbids Sparks of Hope Gold Edition, Crash Bandicoot 4: It’s About Time, LEGO Star Wars: The Skywalker Saga en vele anderen. Op maandag 20 november worden nog meer games afgeprijsd, inclusief Metroid Prime Remastered, Fae Farm, Red Dead Redemption en vele andere. In de My Nintendo Store komen ook afgeprijsde hardware-bundels en merchandise-artikelen beschikbaar.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password