De belangrijkste releases voor mei 2021

Dit zijn de belangrijkste releases die gepland zijn voor de komende 30 dagen. De maand mei biedt een gevarieerde lijst aan releases met enkele grote titels.

We Beginnen deze maand met de release van het langverwachte Resident Evil Village op 7 mei. Resident Evil Village is een nieuwe episode van Capcom’s vlaggenschip.  Hood: Outlaws & Legends, een multiplayer coöperatief heist spel, zal volgen op 10 mei. Op 13 mei zal Assassin’s Creed Valhalla zijn eerste uitbreidingspakket verwelkomen met Wrath of the Druids.

De volgende dag keert de space opera, Mass Effect terug met Mass Effect: Legendary Edition, welk de eerste drie games uit deze reeks zal bevatten. We blijven in de ruimte met het strategie-/avonturenspel waarin je het bevel voert over een ruimteschip met Elite Dangerous, dat op 19 mei zijn Odyssey-uitbreidingspakket krijgt, op dezelfde dag als My Hero Academia: The Strongest Hero, gebaseerd op de gelijknamige shonen manga/anime. Het futuristische, cartooneske Knockout City opent op 21 mei zijn deuren voor een vernieuwde dodgeball game, terwijl THQ Nordic’s open-wereld RPG Biomutant op de 25e uitkomt. Herontdek de wereld van Abe met zijn trilogie verzameld in Oddworld Collection op 27 mei. We sluiten af op 28 mei met Wonder Boy: Asha in Monster World, een remake van de Mega Drive RPG ¨Monster World IV uit 1994.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password