DC’s nieuwe personage “Black Adam Ruler of Kahndaq” verschijnt in Injustice 2 Mobile

Warner Bros. Games en NetherRealm Studios hebben Ruler of Kahndaq Black Adam, ontketend als nieuwste personage in de populaire vechtgame Injustice 2 Mobile. Geïnspireerd door Black Adam, de langverwachte film van Warner Bros. Pictures met Dwayne Johnson als de compromisloze DC-antiheld, is dit krachtige personage nu beschikbaar als de nieuwste Legendarische vechter.

“Black Adam” zal vanaf 19 oktober te zien zijn in de Belgische bioscopen.
Met kracht die uit woede is geboren is Ruler of Kahndaq Black Adam, het eerste lid van het nieuwe Flawed Justice Team in Injustice 2 Mobile. Spelers moeten hem verslaan in het nieuwe Ancient Judgment Solo Raid Event om het personage aan hun collectie te kunnen toevoegen. Als Damage Dealer is hij gespecialiseerd in Power Draining en Armor-Piercing aanvallen, waardoor hij extreem sterk is in Solo Raids en de Champions Arena. Hij is immuun voor Power Steal en kan tegenstanders Power Drain geven met zijn “Courage of Mehen”-passieve skill, terwijl zijn speciale aanvallen zoals “Lightning Discharge” en “Storm Cloud” vijanden enorme schade kunnen toebrengen.

In 2022 komt ook Hawkman naar Injustice 2 Mobile als nieuwe Gold-personage en het tweede lid van het Flawed Justice Team. Dit zal zorgen voor nieuwe samenwerkingen met de Ruler of Kahndaq Black Adam. Geïnspireerd op Aldis Hodge’s portret in “Black Adam,” zal Early Access voor de Gold Hawkman beschikbaar zijn via de nieuwe Wings of Justice Pass later dit jaar.

Extra Injustice 2 Mobile updates zijn onder andere:

  • NIEUW – Kahndaq Artifacts (Vanaf vandaag beschikbaar)
    Spelers kunnen hun helden uitrusten met nieuwe Kahndaq Artifacts om de Ancient Judgment Solo Raid Bosses te kunnen verslaan en nog meer beloningen te verdienen.
  • NIEUW – Competitiemoeilijkheden (Vanaf vandaag beschikbaar)
    Er zijn twee nieuwe moeilijkheidsgraden toegevoegd aan de League Raids voor een intensievere uitdaging en nog grotere beloningen!
  • NIEUW – Halloween Log In Event (25 – 31 oktober)
    Vanaf 25 oktober kunnen fans elke dag inloggen om speciale beloningen te verdienen, waaronder een exclusieve Halloween-profielfoto.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password