DayZ ontmoet The Forest en Battlefield in The Front, Open World Survival Mayhem verschijnt later dit jaar

Samar Studio heeft The Front aangekondigd, een survival-open-world-crafting (SOC) shooter game die later dit jaar naar de PC komt. De studio heeft ook een first-look trailer van het spel vrijgegeven en heeft zijn Steam-pagina gedebuteerd, waar geïnteresseerde spelers de titel aan hun verlanglijstje kunnen toevoegen.

The Front speelt zich af in een post-apocalyptisch sandbox landschap bevolkt met zombie-achtige mutanten en vijandige facties. In een andere realiteit heeft een tiranniek rijk de wereld veroverd en voert een wereldwijd “burger”-beleid. Met behulp van controleapparatuur, een meedogenloze wil om te doden en geavanceerde technologie wil het rijk de mensheid voorgoed veranderen. Reeds ontdaan van hun vrijheid, geloof, en in veel gevallen, hun leven, staan de mensen op het punt datgene te verliezen wat ze thuis noemen. De overlevende leden van het verzet van de mensheid hopen de technologie van het tijdreizen te gebruiken om terug te keren naar het verleden en de loop van de geschiedenis te corrigeren.

In dit door oorlog verscheurde land nemen spelers het op tegen keizerlijke troepen, bannelingen en rebellen in een epische strijd die het lot van de mensheid zal bepalen. In hun strijd om het lot van de wereld te herschrijven, zullen spelers ruïnes en vijandelijke gebieden verkennen, wapens en uitrusting maken, bases bouwen, voertuigen besturen, de elementen bestrijden en het opnemen tegen angstaanjagende vijanden.

Het gevaar loert overal in The Front, en spelers zullen moeten samenwerken om te overleven. Het bouwen van een basis met voldoende verdediging is belangrijk, maar vrienden kunnen het verschil betekenen tussen dood en overleven bij het verkennen van de wereld om grondstoffen en knutselformules te zoeken – vooral bij het bevechten van golven vijanden.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password