Days of Wonder kondigt Small World of Warcraft aan

Days of Wonder is verheugd om de eerste samenwerking met Blizzard Entertainment aan te kondigen en introduceert Small World of Warcraft, een nieuw bordspel dat de spelmechanismen van Small World® combineert met het beroemde Warcraft-universum van Blizzard.

Tijdens BlizzCon 2019 was er een preview van Small World of Warcraft beschikbaar. Het spel speelt zich af in de fantasiewereld van Azeroth, waar de rassen van de Alliance en de Horde – inclusief orks, dwergen, trollen en worgen, botsen in een wereldwijd conflict.

In Small World of Warcraft kiezen spelers een combinatie van speciale krachten en rassen van het Warcraft-universum, zoals Portal Mage Pandarens of Herbalist Goblins, en gaan het gevecht aan voor de controle over Azeroth. Spelers bezetten legendarisch terrein en proberen krachtige artefacten te bemachtigen om zo te domineren. Alle rijken komen echter uiteindelijk ten val, dus spelers moeten voorbereid zijn om een overbelast ras achter te laten en de leiding te nemen over een nieuw ras om over Azeroth te heersen.

Alternate text

Days of Wonder heeft nauw samengewerkt met Blizzard om een spel te creëren dat beide universums naadloos samenbrengt. Small World of Warcraft beschikt over een verscheidenheid van nieuw en exclusief artwork dat het gevoel van het kleurrijke en levendige Warcraft-universum tot leven brengt, met herkenbare rassen en speciale krachten ontworpen voor de miljoenen WoW-spelers van over de hele wereld die de wereld van Azeroth tot aan de verste grenzen hebben ontdekt.

 

“Samenwerken met Blizzard was een geweldige ervaring. Niet alleen was onze visie voor het spel snel op elkaar afgestemd, maar het creatieve werk dat we samen hebben verricht was intens maar ook extreem bevredigend,” aldus Adrien Martinot, hoofd van Days of Wonder. “Blizzard heeft ons de mogelijkheid gegeven om diep in het rijke Warcraft-universum te duiken en ik kan niet wachten om deze geweldige samenwerking tot leven te brengen wanneer het spel uitkomt.”

 

Small World of Warcraft is een stand-alone spel ontworpen voor 2 tot 5 spelers en duurt ongeveer 40 tot 80 minuten. Het bevat 6 dubbelzijdige speelborden, 16 Warcraft ras banners, 182 bijpassende ras tokens en 15 Murloc tokens, 20 unieke speciale kracht badges, 5 speler samenvattingsborden, 12 artefacten en legendarische plaats markers, 10 bergen, 9 Wisp muren, 4 harmonie tokens, 12 bommen, 1 kampioen, 10 forten, 2 militaire doelen, 5 beesten, 6 wachttorens, 110 overwinningsmunten, 1 speciale versterkingsdobbelsteen, 1 spelbeurt bord, 1 spelbeurt marker, een handleiding en 1 Team Variant handleiding. Small World of Warcraft wordt in de zomer van 2020 verwacht voor Noord-Amerika en Europa met een gesuggereerde prijs van €59.99 en zal beschikbaar zijn in de volgende talen: Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Pools, Braziliaans, Portugees, Tsjechisch, Slowaaks, Vereenvoudigd Chinees en Traditioneel Chinees.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password