Daymare: 1994 Sandcastle komt vandaag in de winkels voor PlayStation 4 en PlayStation 5

GS2 Games heeft vandaag aangekondigd dat de retailversie (verpakt) van Daymare: 1994 Sandcastle vandaag uitkomt voor PlayStation 4 en PlayStation 5.

Daymare: 1994 Sandcastle is een prequel op Daymare: 1998. Dalila Reyes, een speciale agent van de Hexacore Advanced Division for Extraction and Search (H.A.D.E.S.-eenheid), wordt gevolgd tijdens haar onderzoek naar een uitgestrekte, sinistere militaire onderzoeksfaciliteit die diep onder de grond ligt. Dalila’s doel is om de waarheid achter de verschrikkingen in de labyrintische faciliteit te achterhalen, als ze lang genoeg kan overleven om haar missie te voltooien. Samen met breinbrekende omgevingspuzzels in elke bocht moet ze het opnemen tegen bloedstollende gedrochten die alleen maar aan de dood denken – en die niet dood willen blijven.

Naast de reguliere PS4- en PS5-versies van de game is de Daymare:1994 Sandcastle collector’s edition op 26 september 2023 voor beide consoles verkrijgbaar. Er zijn slechts 5.000 individueel genummerde exemplaren gemaakt voor elk platform. Elke verzamelaarseditie bevat een genummerd certificaat van echtheid, een set kaarten met personages, een trio van Daymare-emaillepins en een set verzamelbare stickers. Hoewel een groot deel van deze limited edition box al is verkocht via pre-order, kun je hem (waarschijnlijk) nog steeds kopen bij Amazon.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password