Dating-actiegame Eternights match komt 12 september naar pc en PlayStation-consoles

Vandaag heeft ontwikkelaar Studio Sai aangekondigd dat de Apocalyps vroeg komt! De aankomende mix van daten en monsters afslachten, Eternights, komt 12 september uit op pc en PlayStation consoles. In de gloednieuwe gameplaytrailer van vandaag, die is gedebuteerd tijdens de Future Games Show, krijgen spelers een voorproefje van de bloei van relaties en de val van monsters:

In Eternights wordt de wereld die we kennen op zijn kop gezet wanneer een mysterieuze gebeurtenis mensen verandert in gewelddadige monsters die zich tussen gigantische muren in de stad sluiten. Wanneer je arm wordt vervangen door een magische, gedaanteverwisselende replica die je vreemde krachten geeft, is het aan jou om door de muur heen te breken om de wereld te redden… en je liefdesleven. Afspraakjes vinden nog steeds plaats tijdens de Apocalyps en zelfs als een surrealistisch kwaad het leven zoals jij het kent ten val brengt, zijn de mensen om je heen het belangrijkst.

Breng je tijd door in Eternights en overleef uitstapjes naar duivelse kerkers en intense realtime gevechten met monsterlijke vijanden. Gebruik je eigen magische vaardigheden en die van je metgezellen en schakel deze vijanden uit in stijlvolle combo’s en samen met de overlevenden die je in de strijd brengt. Maar er zitten maar zoveel uren in een dag en de apocalyps wacht niet op een eerste kus. Hoe je het einde van de wereld doorbrengt is aan jou, maar onthoud dat elk moment telt in Eternights.

Fans kunnen in samenwerking met Maximum Games ook een fysieke editie van de game bemachtigen voor PS4 en PS5, die in de kerstvakantie van 2023 uitkomt bij geselecteerde retailers.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password