Dash, smash en slash naar de overwinning in nieuwe gameplaytrailer voor Windblown

Motion Twin, de indie-ontwikkelaars achter de schurkenstaten-lite Dead Cells, hebben vandaag een nieuwe blik geworpen op hun nieuwste game – Windblown. Met explosieve, snelle singleplayer- en coöperatieve actie nodigt Windblown spelers uit om te sprinten als een bliksemschicht en gevaarlijke vijanden te vernietigen als het later dit jaar lanceert op Steam Early Access.
In Windblown springen spelers met snelheid door uitgestrekte, steeds veranderende eilanden in de lucht terwijl ze een verscheidenheid aan krachtige wapens gebruiken om de Sentinels te vernietigen – dodelijke volgelingen van de Vortex die hun thuis bedreigen. De bewegingen zijn eenvoudig maar nauwkeurig, met streepjes die de speler tussen zwevende eilanden en platforms lanceren, dodelijke aanvallen van Sentinels ontwijken en oprukken naar de volgende onvermijdelijke ontmoeting. Vanaf de eerste sprong in de herfstbiome en daarbuiten overwinnen spelers talloze tegenstanders terwijl ze verschillende wapens, snuisterijen, geschenken en vissen oppikken om het volledige potentieel van hun Leaper te benutten.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password