Dark Souls III: Ashes of Ariandel aangekondigd

Bandai Namco heeft Dark Souls III: Ashes of Ariandel aangekondigd voor PlayStation 4, Xbox One en pc (Steam) , de eerste van de twee downloadbare uitbreidingen voor Dark Souls III. Keer terug naar de wereld van DARK SOULS III en ontdek een verschrikkelijk geheim, verborgen in een naamloos bevroren land. Spelers zullen een nieuwe omgeving betreden gevuld met nieuwe vijanden, uitdagingen en weetjes die de verhaallijn achter Dark Souls III uitbreiden.

Spelers krijgen de opdracht deze nieuwe wereld te betreden, het kwaad te verslaan en de vele mysteries die het land rijk is te ontrafelen. Daarbovenop bevat de Dark Souls III: Ashes of Ariandel-uitbreiding ook nieuwe wapens, armor sets en magie voor spelers om te ontdekken en mee te experimenteren, alsook nieuwe features voor de game’s immense populaire en competitieve multiplayer modus.
Dark Souls III: Ashes of Ariandel verschijnt op 25 oktober 2016 voor PlayStation 4, Xbox One en pc met een prijskaartje van € 14,99. Een season pass voor Dark Souls III is ook beschikbaar en bevat naast Dark Souls III: Ashes of Ariandel een tweede uitbreiding die begin 2017 verschijnt. De season pass kost € 24,99.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

1 Comment

  1. Probably, most likely, definitely Painted World. xD

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password