Dark envoy gameplay trailer en lanceerdatum onthuld

Event Horizon’s Dark Envoy, de aankomende fantasy RPG-game die zich afspeelt in een wereld van wapens en tovenarij, heeft met trots de gameplaytrailer en een officiële lanceerdatum van 24 oktober onthuld.

De trailer laat de weelderige wereld van Jäan zien, de basismechanica van de game en een diep verhaal waarin spelers zich kunnen verliezen. Dark Envoy brengt klassieke RPG-mechanica met een vaardigheidsgebaseerd gevechtssysteem dat is gebaseerd op klassen en specialisaties en mengt dit met diverse tactische opties voor het benaderen van je gevechten. Je bestuurt een groep relikwieënjagers in een verhaal over het lot in een door conflicten verscheurde wereld. Het is een toegankelijke RPG waarvan je kunt genieten als avontuur voor één speler of online coöp. Elk pad is een pad voorwaarts en jij bepaalt je lot.

BELANGRIJKSTE FUNCTIES:

  • Controleer het slagveld, gebruik het terrein in je voordeel en kies je tactiek voor succes.
  • Vertraag of pauzeer gevechten, zodat je de tijd hebt om te plannen en te reageren.
  • Met handgetekende spreuken kun je je magische aanvallen extra flair geven.
  • Trek door verschillende rijke locaties vol verhalen en ontmoet verschillende vijanden en angstaanjagende eindbazen.
  • Knutsel en betover voorwerpen en wapens om je een voorsprong te geven in gevechten.De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password