DAEMON X MACHINA Orbital Limited Edition voor de Nintendo Switch komt naar Europa en Australië

Liefhebbers van gigantische robotpantsers zitten helemaal goed met de DAEMON X MACHINA Orbital Limited Edition – een speciale versie van DAEMON X MACHINA voor de Nintendo Switch die exclusief in Europa en Australië verschijnt. Naast een fysiek exemplaar van de game, bevat de DAEMON X MACHINA Orbital Limited Edition een Arsenal-standbeeld (18 cm), een artbook (100 pagina’s), een SteelBook en een box met vak in hangarstijl om het Arsenal-standbeeld op te zetten.
DAEMON X MACHINA is een actie-shooter in een wereld vol spectaculaire gevechten en scheurend metaal en verschijnt op 13 september voor de Nintendo Switch. Spelers kunnen het slagveld betreden in dodelijke gemechaniseerde gevechtspantsers die Arsenals worden genoemd, om de planeet te verdedigen tegen gecorrumpeerde computergestuurde robots.
De DAEMON X MACHINA Orbital Limited Edition bevat exclusieve items, zoals een Arsenal-standbeeld (18 cm) en een artbook (100 pagina’s) en komt in beperkte oplage beschikbaar in Europa en Australië. DAEMON X MACHINA verschijnt op 13 september voor de Nintendo Switch, de digitale versie is nu beschikbaar als pre-aankoop.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password