Daal af in de duisternis: Dungeon Management Roguelike The Deadly Path binnenkort op PC

Word de baas van een occulte kerker en overleef een wereld vol verschrikkingen en verboden rituelen in The Deadly Path, een uniek roguelike strategiespel waarin je basis wordt gebouwd en dat binnenkort op de PC verschijnt.

The Deadly Path is ontwikkeld door Owlskip Enterprises en uitgegeven door Fireshine Games, het uitgeversteam achter indiehits Core Keeper, Shadows of Doubt en nog veel meer. Het is een uitdagend maar lonend bouw- en grondstofmanagementspel dat spelers opdraagt een geduchte basis te bouwen, zich te verdedigen tegen meedogenloze overvallers en de bouw van een machtig afgodsbeeld te orkestreren om hun duistere god gunstig te stemmen.
Begin in het tijdperk van de duisternis en maak gebruik van een intuïtief bouwsysteem om begraven tegels op te graven en een labyrintisch netwerk van muren, vallen en verdedigingswerken te creëren in je occulte kerker. Terwijl je je basis uitbreidt, ontdek je Ancient Ruins, Boneyards & Iron Veins en plaats je strategisch grondstofgeneratoren om je voorraden te verrijken. Vul je gebouwen met de monsterlijke dienaren die je tot je beschikking hebt en doorloop de eeuwen om je duistere heer te laten ontstaan en de uitbreiding van je kwaadaardige domein te garanderen.

Kun jij de verboden kennis gebruiken en tevoorschijn komen als de voorbode van de duisternis, of zal je basis bezwijken onder het gewicht van je vijanden?

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password