Cyberpunk Short Film In de NVIDIA Studio

3D-artiest Jae Solina, alias JSFILMZ, stapt deze week binnen In de NVIDIA Studio om te vertellen hoe hij in slechts één dag de Cyberpunk Short Film heeft gemaakt met behulp van NVIDIA Omniverse en RTX GPU’s.
Door te werken met meerdere 3D-toepassingen die via Omniverse met elkaar zijn verbonden, bespaarde JSFILMZ ontelbare uren van renderen, bestanden downloaden, bestandstypen converteren, opnieuw uploaden en nog veel meer. “Het is zo gek dat ik dit allemaal kan doen, allemaal thuis,” zei hij.

Tijdens het (korte) verloop van het project maakte JSFILMZ gebruik van assets uit de NVIDIA MDL-materiaalbibliotheek en Reallusion actorcore- en contentstores. Het meeste werk werd gedaan met behulp van de Omniverse Machinima-app, Reallusion iClone Connector en Blackmagic DaVinci Resolve.

Deze combinatie van NVIDIA Studio-software en -hardware hielp JSFILMZ ook fotorealistische details te bereiken in Cyberpunk Short Film.

Cyberpunk Short Film is een showcase voor de #MadeinMachinima-wedstrijd – die alleen inzendingen accepteert tot 27 juni. Artiesten worden aangemoedigd om een filmisch kort verhaal te animeren met behulp van de Omniverse Machinima-app en maken kans op RTX-geaccelereerde NVIDIA Studio-laptops.

3D-artiesten kunnen JSFILMZ’s NVIDIA Omniverse-tutorial YouTube-afspeellijst bekijken die het Omniverse-platform voor creators behandelt. JSFILMZ geeft les in 3D-creatieve workflows, gespecialiseerd in NVIDIA Omniverse en Unreal Engine 5, op zijn YouTube-kanaal en via Udemy-cursussen.

Lees meer over JSFILMZ en Cyberpunk Short Film In de NVIDIA Studio-blogpost van deze week: https://blogs.nvidia.com/blog/2022/06/21/in-the-nvidia-studio-june-21/.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password