Cyberpunk Ragnarök nadert in Visual Novel ‘Gods of the Twilight’ verschijnt 14 november 2023

De apocalyps doemt op nu ontwikkelaar Volutian Design de multi-season episodische visuele roman Gods of the Twilight onthult. Gods of the Twilight is een visuele cyberpunkroman waarin oude Noorse magie terugkeert naar een futuristische wereld in verval die Ragnarök nadert. De eerste vijf hoofdstukken van Gods of the Twilight zijn vanaf 14 november 2023 verkrijgbaar in Steam Early Access voor Windows PC, Mac en Linux.
In Gods of the Twilight belanden spelers in New Reykjavík, een stadsschip in een futuristische wereld vol invasieve technologie en ecologische rampen. Speel als de hoofdrolspelers Althea en Farkas, inwoners van het stadsschip en gereïncarneerde godheden die hun eigen rol in deze aftakelende wereld moeten zien te vinden terwijl ze high-tech sekteleden ontwijken en eeuwenoude waarheden en hun eigen arcane vaardigheden ontdekken terwijl de apocalyps nadert.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password