Cyberpunk Psychisch Verhalend Avontuur Lees Alleen Herinneringen: NEURODIVER Begint de jacht op de Gouden Vlinder Q3 2023

Read Only Memories: NEURODIVER, het verhalende point-and-click avontuur van ontwikkelaar MidBoss en uitgever Chorus Worldwide, maakt gebruik van psychische vaardigheden in een nieuwe trailer waarin een Q3 2023 release window wordt aangekondigd.

Read Only Memories: NEURODIVER is het vervolg op 2064: Read Only Memories, het mysterieverhaal met meer dan 2,35 miljoen downloads.

Het volgende deel in de cyberpunk-serie van MidBoss komt uit op Nintendo Switch, Xbox One & Series X|S, PlayStation 4 & 5, en pc via Steam en Epic Games Store.

Keer terug naar Neo San Francisco als ES88, een helderziende detective die gebruik maakt van de brein-leescapaciteiten van een bio-engineered wezen dat bekend staat als een Neurodiver. Verken de beschadigde herinneringen van de inwoners van de stad terwijl je een schurk achtervolgt die bekend staat als de Gouden Vlinder.

Herenig met de diverse cast van geliefde LGBTQ+ personages uit 2064: Read Only Memories. Beleef een dynamisch verhaal van Sina Grace (DC’s Iceman, Image Comics The Walking Dead, IDW Read Only Memories), en schrijfwerk van Samantha Ortiz (Neon White, Comunicación).

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password