“Cyberpunk 2077 verschijnt in 2019”

Een officiële releasedatum voor Cyberpunk 2077, de ambitieuze first-person cyberpunk RPG van CD Projekt RED, is nog niet bekend, wat niet zo verwonderlijk is aangezien we de game pas eerder dit jaar voor het eerst echt te zien kregen. Er werd wel al eens gehint naar een mogelijke release in 2019, maar dat is het dan ook. Verder wordt gezegd dat aan de financiële steun die CD Projekt RED van de Poolse overheid krijgt voor het maken van de game een deadline van 2019 verbonden is, maar natuurlijk is het niet ondenkbaar dat daar wat mee geschoven kan worden.

Nu echter is er nog een indicatie gekomen dat Cyberpunk 2077 toch wel eens in 2019 zou kunnen verschijnen. Dat werd namelijk met zoveel woorden gezegd door Bilkom, de uitgever die Cyberpunk 2077 in Turkije zal uitbrengen. Bilkom is ook de Turkse uitgever van de The Witcher games en in dat opzicht niet meteen een partij die uit de lucht komt vallen.

De tweet waarin 2019 vermeld werd, is inmiddels wel alweer verwijderd, mogelijk na contact met CD Project RED. Het valt echter af te wachten of 2019 compleet onjuist is dan wel of Bilkom te vroeg met het jaartal naar buiten kwam. CD Projekt RED zelf houdt het voorlopig op een “when it’s done”.

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password