Cyberpunk 2077 next-gen update gaat live

Cyberpunk 2077’s next-gen update is eindelijk hier, zo kondigde ontwikkelaar CD Projekt Red dvandaag aan. PlayStation 5- en Xbox Series X-geoptimaliseerde versies van de sci-fi action-RPG zijn nu beschikbaar als onderdeel van de nieuwe patch 1.5 voor Cyberpunk 2077, die ook updates bevat voor de bestaande versies van de game op Google Stadia, PlayStation 4, Windows PC, en Xbox One.
Tijdens een livestream op dinsdag onthulden CD Projekt Red ontwikkelaars eerste beelden van Cyberpunk 2077 die draait op PS5 en Xbox Series X, en detailleerde high-level veranderingen aan het spel. De ontwikkelaar gaf ook uitgebreidere patch notes vrij voor de nieuwe patch van het spel, maar merkte op dat niet alles wat patch 1.5 bevatte, werd vermeld. Spelers zullen meer veranderingen in het spel zelf opmerken volgens CD Projekt Red.

CD Projekt Red heeft ook een gratis, gelimiteerde proefversie van de PS5- en Xbox Series X-versies van Cyberpunk 2077 uitgebracht. Die gratis trial zal beschikbaar zijn om te downloaden en te spelen tot 15 maart, en spelers zullen de mogelijkheid hebben om hun voortgang over te dragen naar de volledige versie van het spel.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password