Cyber-Noir avontuur Rendezvous begint aan een PC-reddingsmissie op 11 april

Rendezvous, een sci-fi puzzelavontuur ontwikkeld door Pendopo Creations en uitgegeven door Hitcents, volgt een man die nergens voor terugdeinst om zijn zus te redden op Windows PC via Steam op dinsdag 11 april 2023.
Reis naar 2064 en de louche cyber-noir steden Neo-Surbaya en Bay City als Setyo, een voormalige crimineel die nu een alledaags leven leidt als beveiligingstechnicus. Nadat hij hoort dat zijn zus voor een van de gevaarlijkste cybercriminelen in Neo-Surbaya werkt, moet Setyo zijn duistere verleden onder ogen zien om haar te behoeden voor zijn voetsporen en om de restanten van hun familie terug te krijgen.
Verken de onderbuik van een wereld in beweging, waarvan de mensen proberen gelijke tred te houden met de problematische technologische vooruitgang. Wees getuige van culturele botsingen als de laatste overblijfselen van de oude wereld neerstorten in een brute en meedogenloze toekomst. Neem het op tegen meedogenloze schurken en meedogenloze cyberrunnerbendes, bezoek kromme cybernetische werkplaatsen die gebruik maken van gekannibaliseerde onderdelen, en praat met burgers om aanwijzingen te krijgen over Setyo’s vermiste zus.
Duik in Setyo’s verleden als crimineel om aanwijzingen te verzamelen, lang verborgen geheimen te onthullen en uitdagende puzzels op te lossen. Verzamel een arsenaal aan wapens, van conventionele vuurwapens tot geïmproviseerde voorwerpen, om barbaarse vijanden uit te schakelen, of kies voor stealth en sluip langs vijanden om bloedvergieten te voorkomen.

Doorkruis meerdere paden die leiden naar krachtige voorwerpen, verborgen objecten en robuuste hulpmiddelen terwijl Setyo op zoek gaat naar zijn zus en een pad naar verlossing. Geniet van een emotioneel cyberpunk avontuur gestileerd met prachtige 2D handgetekende pixel art in een 2.5D wereld verrijkt met moderne dynamische belichting om diepte en leven te brengen in de stad rond Setyo.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password