Cyber Knights: Flashpoint – Stealth en Squad Tactics Heist RPG – Nu beschikbaar voor PC, Linux en Steam Deck

Indie-ontwikkelaar Trese Brothers Games heeft vandaag Cyber Knights: Flashpoint uit, een turn-based strategie-RPG in een unieke cyberpunk-setting in de verre toekomst. Spelers kunnen het spel kopen op Steam met een korting van 10% in de week van de lancering van Early Access!
Trese Brothers brengen Cyber Knights: Flashpoint tot leven als een cyberpunk heist adventure met squad-based stealth en diepgaande RPG-mechanica. Als Cyber Knight – een elite uit de onderwereld met een krachtig cybernetisch ruggenmerginplantaat – kies en leid je een team hackers, huurlingen en ontevredenen. Om de dystopische criminele ondergrondse van 2231 te overleven, moet je je reputatie, team en connecties opbouwen. In het kluwen van vertakkende verhaallijnen van de New Boston Zone kan elke overval je laatste zijn.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password