Curve Games lanceert For The King II

For The King II is geïnspireerd door avonturen op tafel en borduurt voort op de razend populaire mix van strategie, turn-based gevechten en herspeelbaarheid, allemaal kernelementen die het originele spel zo’n fanfavoriet maakten. In For The King II worden deze elementen gecombineerd tot een epische nieuwe ervaring met de meest gevraagde fanfeature: co-op voor vier spelers.
For The King II is toegankelijk en spannend voor nieuwe spelers, en biedt een vervolg op de verhaallijn voor fans van het origineel. De game biedt gloednieuwe gevechtsmechanismen en functies, een groot aantal nieuwe biomes om te verkennen, een prachtig bijgewerkte art-stijl, nieuwe wapens en vijanden om te overwinnen, en nog veel meer.

Van het enorme aantal personage- en voorwerpcombinaties tot de procedureel gegenereerde kaarten, quests, loot en gebeurtenissen – de wereld van Fahrul verandert voortdurend en houdt spelers constant scherp!

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password