Curve Games en Skyhook Games kondigen aan Lawn Mowing Simulator VR aan.

Curve Games en Skyhook Games kondigen met trots Lawn Mowing Simulator VR aan. Bereid je voor op de praktische maaiervaring die je altijd al wilde in de originele maaisimulator en bedrijfsmanagementgame die zich afspeelt op een reeks unieke locaties en in maart 2024 naar Meta Quest komt.

Lawn Mowing Simulator VR nodigt spelers uit om hun innerlijke zen te vinden en te ontsnappen naar een wereld die altijd zonnig is. Voltooi je grondcontroles, leun achterover, ontspan en maai jezelf in alle rust, verken nieuwe locaties en zorg dat ze er prachtig uitzien door de kracht van het maaimes.

Wij verbouwen het. Jij maait het! Gebruik een authentiek assortiment grasmaaiers en grastrimmers van prestigieuze fabrikanten, STIGA en EGO, en de Knight-maaier, die exclusief is ontworpen voor Lawn Mowing Simulator. Houd je maaiers in optimale conditie binnen je onderhoudsruimte en HQ, en zie de contracten binnenrollen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password