Curve Games Brengt Nieuwe Dungeons Of Hinterberg Trailer Uit

Curve Games en Microbird onthullen een nieuwe trailer voor Dungeons of Hinterberg, een visueel verbluffende actie-RPG en sociale sim die zich afspeelt in de Oostenrijkse Alpen.
Dungeons of Hinterberg wordt in de zomer van 2024 gelanceerd op Steam en Xbox. In de nieuwe trailer van Dungeons of Hinterberg wordt de Swamp Overworld (Brünnelsumpf) uitgelicht, geïnspireerd op de drassige moeraslanden van Oostenrijk en een van de vier visueel verschillende overwerelden, die meerdere kerkers verbergen.

Dungeons of Hinterberg is een mix van hack ‘n’ slash-actie, puzzels oplossen en sociale elementen. Spelers kunnen het opnemen tegen monsterlijke wezens uit alpenmythes, kerkers verkennen en vriendschappen sluiten.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password