Cultiveer kracht en een bloeiend dorp in Farming Sim ‘Immortal Life’ 1.0 Vandaag

Immortal Life, de charmante landbouwsimulator met RPG-elementen en een mythologische Chinese setting van uitgever 2P Games en ontwikkelaar YiFang Studio, maakt een nieuw begin en lanceert in 1.0 het verlaten van Steam Early Access met een overvloedige oogst aan nieuwe content vandaag.

Immortal Life 1.0 voegt nieuwe en herwerkte questlines toe, het langverwachte kamergenootsysteem en onthult eindelijk het mysterie achter de vernietiging van de Guiyun Sects. Ontdek de waarheid tijdens dit mystieke avontuur van groei en voorspoed.

Nadat de Taoïstische gemeenschap die bekend staat als de Guiyun Sect door een tragedie is vernietigd, moeten de overgebleven clans de handen ineenslaan om de eens zo bloeiende samenleving weer op te bouwen. Gebruik de vruchtbare velden van Misty Valley om gewassen te planten, maaltijden te bereiden, de nederzetting opnieuw op te bouwen, nieuwe leden te zoeken en mythologische monsters te overwinnen om de sekte in haar oude glorie te herstellen.

Landbouw om ervaring op te doen en nieuwe gereedschappen en betere technieken vrij te spelen, zoals een geavanceerd irrigatiesysteem en zaaigoedspreuken. Doorkruis een uitgestrekt rijk vol kleurrijke wezens. Rust een zwaard en magische vaardigheden uit om het op te nemen tegen gevlekte hagedissen, elektrische kwallen en gigantische bloemenbeesten. Keer terug naar een gezellig aanpasbaar huis na een lange dag boeren, handelen en verkennen.

Als je door het land reist, kun je nieuwe leden rekruteren en upgradesystemen ontgrendelen, zoals het maken van gereedschappen en wapens, kleermaken, alchemie en de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de sektekeuken. Het voltooien van taken voor de mensen van Ferry Stop en het onderhouden van relaties zal resulteren in unieke beloningen, gereedschappen, wapens en spreuken. Blijf de clan versterken op deze betoverende reis en ontdek wie verantwoordelijk is voor de ondergang van de sekte.

Immortal Life is later vandaag verkrijgbaar op PC via Steam voor €16,49 EUR met een lanceringskorting van 20%. De game is momenteel beschikbaar in vereenvoudigd Chinees, traditioneel Chinees, Japans en Engels.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password