Cult of the Lamb geeft zich over aan de Zonden van het Vlees op 16 januari

Sins of the Flesh, de volgende gratis update voor de schattige cultsim Cult of the Lamb, biedt trouwe volgers op 16 januari een heleboel wereldse geneugten op pc, PlayStation 4|5, Xbox Series X|S en Nintendo Switch. Om de release te vieren, wordt Cult of the Lamb een week lang (16-23 januari) verblijd met een korting van 40%.

In de grootste en meest boosaardige content-update tot nu toe breiden de ranken van de Cult zich nog verder uit met een godslasterlijke weldaad aan quests, functies, verbeteringen en een heerlijk boosaardige nieuwe bron die de leiders beloont die bereid zijn om zich over te geven aan de Zonden van het Vlees.

De update komt samen met het nieuws dat de kudde van Cult of the Lamb blijft groeien, met nu meer dan 3,5 miljoen verkochte exemplaren sinds de lancering in 2022. Loof het Lam!

Zonden en discipelen

Nieuwe progressiesystemen voegen meer diepte en complexiteit toe aan het managen van de Cultus van het Lam. Als je het zondige pad volgt, zullen je volgelingen genieten van vraatzuchtige rituelen, ijdele gebouwen en toornige doctrines. Nodig je trouwste volgelingen uit voor de binnenste cirkel van Disciples, een vernieuwd levelsysteem voor volgelingen.

Beter cultleven

Glimmende poep, baneful bezems en grotere, betere gebouwen verbeteren het drukke sekteleven. Glimmende poep heeft speciale effecten, zoals het opleveren van vruchtbare gewassen en het toevoegen van XP aan je bezem. Door je bezem te levelen worden klusjes sneller en effectiever. Om de automatisering te verbeteren, is er ook een nieuw niveau voor de Janitor Station en de Storage Structures, zodat je Followers beter voor zichzelf kunnen zorgen.

Klaar, richten, vuren

Schiet ketters weg met het nieuwe Blunderbuss-wapen. Als je het wapen laadt, vuurt het grote schade af in kleine ruimtes om een nieuwe gevechtsstijl voor je kruistochten te creëren. Als je het wapen nog meer oplaadt met een zware aanval, kun je vijanden van grote afstand te grazen nemen.

Outfits, opties en nakomelingen!

Al je sekteleden kunnen pronken met hun volgelingenmode in het nieuwe kleermakersgebouw. Eenmaal vrijgespeeld kan elke sektelid zijn eigen outfit dragen, met 23 verschillende stijlen om uit te kiezen. Maar je sekte wordt nog unieker. Als twee volgelingen heel veel van elkaar houden, kunnen ze een ei vinden. Koester het ei tot het uitkomt en zorg dan voor de nakomelingen tot ze klaar zijn om trouw te zweren aan je sekte!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password