Cuddly Forest Friends nu beschikbaar voor Nintendo Switch

Aksys Games zet vandaag Maximum Cute in met de lancering van Cuddly Forest Friends voor Nintendo Switch. Communiceer met je pluizige bosvrienden om de Boom van het Geluk te helpen gedijen en hun veiligheid in het bos te garanderen. Alle eerste exemplaren van het spel bevatten een exclusieve set vinylstickers met alle negen schattige wezens.

De Tree of Happiness heeft Happy Feelings nodig om te groeien, en spelers kunnen deze verzamelen door voor verschillende dieren te zorgen, zoals Konijn, Degu, Vliegende Eekhoorn en Capybara. Houd ze gevoed en tevreden en moedig ze aan terwijl ze voorwerpen uit het bos verzamelen om decor en kleding te maken. Speel verschillende minigames met je dierenvrienden om extra Happy Feelings te krijgen.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password