Crystal-dragers verenigen zich komende augustus in Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition

Square Enix  heeft vandaag bekendgemaakt dat Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition, de nieuwe versie van het geliefde action-RPG-avontuur, op 27 augustus 2020 beschikbaar komt voor het Nintendo Switch, PlayStation 4 en mobiele iOS- en Android-apparaten, waarbij avonturiers ook cross-platform teams kunnen vormen om samen te spelen.

Naast het verbeterde beeld en geluid, is  Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition op verschillende manieren vernieuwd om de ervaring magischer dan ooit te maken. Nieuwe ingesproken stemmen, online multiplayer met cross-play-mogelijkheid, nieuwe items en uitdagende nieuwe kerkers en eindbazen wachten spelers die de reis door een verbluffende fantasiewereld beginnen. Maak nieuwe, magische herinneringen met fantastische personages, werk samen met vrienden om gevaarlijke vijanden te bestrijden, en geniet van de heerlijke action-RPG-gameplay.

Naast dit alles introduceert  Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition een gloednieuwe ‘Mimic’-functie waarmee spelers het uiterlijk kunnen aannemen van de verschillende personages die ze onderweg ontmoeten. Door stempels te verzamelen en Moogle Houses te bezoeken, of door uitdagende kerkers te voltooien, verdienen spelers unieke kristallen waarmee ze hun uiterlijk kunnen veranderen in dat van hun favoriete Final Fantasy Crystal Chronicles -personages om hun avontuur in stijl te vervolgen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password