Cross-Progression komt naar Overwatch 2!

Met de lancering van cross-progression kunnen spelers meerdere Overwatch-accounts samenvoegen om progressie en in-game cosmetics mee te nemen naar Overwatch 2 op één enkel profiel. Vanaf 16 augustus zal elke speler met een gekoppelde console-account bij het inloggen gevraagd worden om de accounts die je wilt samenvoegen te identificeren, selecteren en bevestigen. Zodra je akkoord gaat, bereiden we je accounts voor om te worden samengevoegd tijdens de release van Overwatch 2.

Alle spelers hebben een battle.net-account nodig om Overwatch 2 te spelen, ongeacht het platform. De voortgang van gekoppelde console-accounts wordt opgeslagen op je battle.net-account, dat in-game cosmetica en voortgang deelt tussen de gekoppelde accounts.

Er zal één mogelijkheid zijn om console-accounts samen te voegen, dus controleer goed welke accounts je samenvoegt voordat je bevestigt!

We hebben een aantal van jullie vragen voorzien, en we zijn hier om antwoorden te geven over de aankomende account samenvoeging in Overwatch 2, die allemaal te vinden zijn in de FAQ hier.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password