Cross-Network Play tussen Xbox One en PC vanaf nu beschikbaar in Rocket League

Microsoft en Psyonix hebben aangekondigd dat Xbox One en PC spelers het vanaf nu tegen elkaar kunnen opnemen in Rocket League. Dit is de eerste Xbox One game die Cross-Network Play ondersteunt.

Met deze nieuwe feature kunnen spelers makkelijk kiezen om cross-network-rivalen al dan niet toe te voegen in zowel publieke- als privé-matches dankzij een handige check box in het menu.

“We zijn enorm enthousiast om Xbox One- en PC-spelers bij dichter bij elkaar te brengen”, zegt Jeremy Dunham, Vice President bij Psyonix. “Cross-network play is iets waar Xbox One gamers ons om vroegen sinds de dag van de lancering, en dankzij Microsofts nieuwe cross-network-beleid kunnen we hun dit met trots aanbieden”.

Onze review van Rocket League kan je hier lezen.

cWaqstg

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password