Cross-faction play nu beschikbaar in Shadowlands 9.2.5!

Voor het eerst in de bijna 18-jarige geschiedenis van World of Warcraft kunnen spelers aan beide kanten van de Horde en Alliance-faction een team vormen!

Content-update 9.2.5 introduceert beperkte cross-faction gameplay. Spelers kunnen nu leden van de andere factie direct uitnodigen voor een party als ze Battle.net of Real ID vrienden zijn, of als ze lid zijn van een cross-faction WoW Community. Dit is ook mogelijk voor vooraf gemaakte groepen met behulp van de Group Finder-tool.

Daarnaast brengt 9.2.5 ook extra content en levenskwaliteit-updates met zich mee, waaronder:

  • Nieuwe Customization Quests – Blood Elf en Dark Iron Dwarves kunnen een nieuwe questline voltooien die een nieuwe mount en weapon appearances oplevert.
  • Nieuwe Achievements – Spelers die hard hebben gewerkt om alle covenant achievements vrij te spelen, zullen die achievements nu voltooid zien bij al hun karakters.
  • Veranderingen in Quality of Life –Verhoogde Renow-verdiensten en inhaalacties, karakter class-tuning, verhoogde Grateful Offerings en meer.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password