Croft Manor uit Tomb Raider komt naar PowerWash Simulator

Square Enix Collective, FuturLab en Crystal Dynamics kondigen aan dat een gratis Tomb Raider Special Pack op 31 januari verschijnt voor PowerWash Simulator. Op dezelfde dag verschijnt deze heerlijk ontspannende simulator voor PlayStation 4 , PlayStation 5 en Nintendo Switch.
Het maken van het Tomb Raider Special Pack was een eer en geweldige ervaring,” zegt Dan Chequer, hoofdontwerper bij FuturLab. “We kunnen niet wachten tot spelers in Croft Manor aan de slag gaan en zijn vele geheimen ontdekken!”

“Iedere Tomb Raider-fan die Croft Manor bezocht heeft gezien dat Winston wel wat hulp van een speler met een hogedrukspuit kan gebruiken om het gebied schoon te maken!” aldus Dallas Dickinson, Franchise General Manager van Tomb Raider  bij Crystal Dynamics. “Dankzij Square Enix Collective en FuturLab is dit niet alleen mogelijk, maar ook nog eens hoogst bevredigend.”

“We weten dat de community hunkert naar meer objecten om te reinigen, en ik ben blij dat we onze post-release-plannen in stijl kunnen starten met deze TOMB RAIDER-samenwerking,” zegt Phil Elliott, studiohoofd bij Square Enix Collective. “We hebben zulke geweldige support ontvangen van spelers, pers en contentmakers, dat we iets speciaal wilden doen om daarvoor te bedanken!”

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password