Cricket Through the Ages vanaf nu verkrijgbaar op PC en Switch

Knuppelzwaaiende ontwikkelaar Free Lives (Broforce, Terra Nil, Gorn) en ball-hurling uitgever Devolver Digital kondigen aan dat Cricket Through the Ages NU verkrijgbaar is op PC en Nintendo Switch!
Zwaai met knuppels en gooi ballen door de verstrengelde geschiedenis van de mensheid en cricket in deze ironische, natuurkundige ode aan het slaan met hout. Meer dan duizend jaar geleden balanceerde de mensheid op de rand van uitsterven. Onze voorouders stonden machteloos tegenover de machtige kolossen van het land.

En toen, redding! Het cricketspel werd uitgevonden.

  • Geniet van cricket dankzij de eenvoudige besturing met één knop.
  • Speel zes unieke speltypen, solo of tegen een vriendschappelijke rivaal.
  • Leer meer over de levensechte geschiedenis van cricket.

Voorheen alleen beschikbaar op mobiel, kun je nu ook op andere platforms genieten van dit historische verhaal over knuppels en ballen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password