Creëer voortaan zelf je eigen stuntraces in GTA Online

De Stunt Race Creator die onderdeel is van de Cunning Stunts-update voor GTA Online, is vanaf nu beschikbaar.

Met de Stunt Race Creator kunnen spelers hun eigen stuntparcours bouwen en delen met anderen. Er zijn meer dan 250 Stunt Props berschikbaar, waaronder vlammende ringen, bowling pins en gigantische voetballen. Verder zijn de opties Standard, GTA, Rally, en Non-Contact beschikbaar.

Ook is er vanaf vandaag een nieuwe Adversary Mode beschikbaar, genaamd Entourage. In Entourage moeten spelers samenwerken om een Target veilig naar een Extraction Point te begeleiden. Spelers die tussen nu en 11 augustus Entourage spelen, verdienen dubbele GTA$ en RP’s en ontvangen 25 procent korting op alle tattoos en kledingstukken uit de Cunning Stunts-update.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password