Creëer vandaag nog je koninkrijk in bulwark falconeer chronicles multiplatform demo nu uit

Op zoek naar een rustige, maar uitdagende stap in het strategiegenre? Altijd al een stad willen bouwen in de ruïnes van prachtige badlands? Zoek dan niet verder, de Bulwark: Falconeer Chronicles’ multiplatform demo is nu uit! Op de pc, PlayStation 4 en 5, Xbox One en Series X|S kunnen spelers hun eigen forten bouwen, onmogelijke landschappen bouwen en onwaarschijnlijke allianties smeden in het vervolg op The Falconeer uit 2020.

Bulwark speelt zich 40 jaar na de gebeurtenissen van The Falconeer af en plaatst spelers in – en boven – de actie als nooit tevoren. In plaats van over bergen te zweven, bouwen ze erop en creëren ze hele landschappen van niets anders dan steen, hout en hun verbeelding.

Bulwark is ontworpen voor console en PC en de intuïtieve besturing maakt het makkelijk voor spelers om hun eerste stap te zetten in het vormgeven van de Ursee. Het bouwen van steden en tactische oorlogvoering zijn nog nooit zo toegankelijk geweest als nu, want spelers kunnen steden bouwen met een simpele druk op de knop.

Spelers kunnen in de demo nu al proeven van het bouwen van steden, het smeden van allianties en een aantal van de facties waarmee ze bevriend kunnen raken of die ze kunnen verraden! Met maximaal 25 beschikbare gebouwen is de demo de perfecte plek om de kneepjes van het vak te leren voor de lancering op 26 maart.

Naast het bekijken van de game kunnen spelers ook hun creaties delen met #MyBulwarkLegacy op Twitter/X via de gloednieuwe fotomodus om kans te maken op een plaats in de game vanaf de lancering! Tomas beoordeelt de beste creaties voordat hij de beste vijf deelt met zijn community. Een stemming zal een winnaar aanwijzen die zichzelf zal vereeuwigen als onderdeel van een van de Ursee-facties!

Als spelers de demo geweldig vinden en niet kunnen wachten op meer, zijn de voorbestellingen voor PlayStation 4 en 5 nu live! Spelers kunnen een pre-order plaatsen voor €14,99. Alle pre-orders ontvangen een gratis exemplaar van The Falconeer: Warrior Edition, die ze kunnen spelen vanaf het moment dat ze Bulwark pre-orderen!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password