Creëer je sprookjesachtige koninkrijk in verhalenboek-stedenbouwer Fabledom – verschijnt later dit voorjaar!

Er was eens een samenwerking tussen Indie-ontwikkelaar Grenaa Games en Dear Villagers om een gezonde sprookjesachtige stad te bouwen. Getiteld Fabledom zou deze sprookjesachtige fantasie spelers hun eigen stukje paradijs laten creëren. Dit mythische spel wordt werkelijkheid, na deelname aan de volgende editie van het Steam Next Festival, wanneer het later dit voorjaar wordt opgegraven op Steam Early Access.

In een sprookjesachtig koninkrijk van trollen, ridders en prinsessen biedt Fabledom een warme, vrolijke benadering van de stedenbouwer. Creëer je nederzetting vanaf de grond en vul deze met kastelen, kazernes, boerderijen, velden, huizen en meer. Pas je gebouwen aan aan je visie met een reeks decoraties en voorzieningen om het gezelligste, meest functionele dorp in het hele land te creëren!

Zoals in alle goede sprookjes ligt er iets kwaadaardigs in het verschiet, dus je zult je fort moeten versterken en tegen naburige kolonies moeten vechten om de heerschappij over het rijk! Stel een leger samen, kies je kampioen en verdedig je koninkrijk tegen boze buren en volgelingen. Of ga verder en verover door je held in jouw naam te laten vechten in een machtige zoektocht om epische buit en uitrusting te verzamelen!

Zoek een prins of prinses en trouw voor de liefde! Of geld! Diplomatie is de naam van het spel in feodale tijden, en de uitgebreide onderhandelingsmechanismen van Fabledom laten je verenigen voor wederzijds belang – of botsen voor overheersing. Romantiek zal de manier waarop je het spel speelt en met je buren omgaat sterk beïnvloeden, en elke verkering brengt nieuwe manieren om je dorp als essentieel voor de regio neer te zetten.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password